Introductie van Permateek

Het materiaal van Permateek wordt geheel in eigen beheer in Engeland gemaakt. De materialen worden naar Nederland geïmporteerd en door een select aantal Nederlandse dealers afgenomen. Om de kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen voor u als eindgebruiker hebben alle dealers een zeer intensive opleiding genoten.

De kunststof teakdekken van Permateek zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Permateek heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de eigenschappen die een kunststof teakdek moet hebben. Door dit onderzoek is het een topproduct geworden en behoord het nu bij de marktleiders in Europa en daar buiten.

De kunststof teakdekken van Permateek zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Het is een topproduct en Permateek behoord bij de marktleiders in Europa.

Waarom Permateek?

U loopt over de steigers en kijkt naar jachten met een teakhouten dek of zwemplateau, wat ziet u? De meeste van hen zijn door de gevolgen van zout water, zon en veroudering erg achteruit gegaan. Het mooi houden van een teak dek is hard werken!

Nu is er eindelijk een alternatief! Permateek is een synthetisch bekledingssysteem met de kwaliteiten en het mooie uiterlijk van teak maar zonder de nadelen. Permateek is altijd stroef of het nu nat of droog is, met weinig onderhoud blijft het eruit zien als nieuw teak seizoen na seizoen, de onderhoudskosten zijn minimaal, het is kleurvast en is eenvoudig schoon te houden.

Het biedt u zoveel voordelen, waarom zou u nog iets anders willen…

Voordelen van Permateek

Het uiterlijk van echt teak.
Voordeliger dan echt teak.
Kleurvast.
Antislip ook als het nat is.
Zon, zout water, olie en benzine bestendigt.
Geluiddempend en isolerend.
Gemakkelijk schoon te houden.
Milieuvriendelijk (er hoeven geen bomen te worden gekapt).
Alle vormen kunnen gemaakt worden.
Het is waarde vermeerderend voor uw jacht.
Voor alle type jachten.
Montage van de panelen in uw eigen thuishaven.

Het product

Permateek dekbekleding is te monteren op vrijwel elk oppervlak waaronder polyester, hout, aluminium en staal. Het is zo flexibele dat alle vormen kunnen worden gemaakt. Het is een ruw oppervlak dat een natuurlijke uitstraling heeft en beschikt over zeer goede antislip kwaliteiten zelfs wanneer het nat is. Ook één van de voordelen is de geluidsisolerende werking.

Alle vaartuigen die worden voorzien van een Permateek kunststof teakdek krijgen direct het mooie uiterlijk en stijgen direct in waarde. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om een motorcruiser, speedboot, sport RIB, sportkruiser, zeiljacht of een sloep.

Permateek is zeer bestendigd tegen de zon, regen en zeewater en de antislip kwaliteiten blijven onder alle omstandigheden onaangetast! Permateek heeft zoveel voordelen waardoor u zich zult afvragen waarom u het niet eerder heeft aangeschaft.