Wie zijn wij

Jareno is in 2008 opgericht en staat voor Jacht Renovatie (Ja van jacht en reno van  renovatie). Het doel was dus het renoveren van jachten. Al snel na de start zijn wij in contact gekomen met Permateek. Dit product vonden wij (en vinden we nog steeds) zo overtuigend goed dat we de benodigde opleiding hebben gevolgd en ons hierin zijn gaan specialiseren.

We zijn toen naast de importeur de eerste officiële dealer geworden van Nederland en België. Al snel bleek dat dit een groeiende markt was en hebben we alle andere werkzaamheden omtrent het renoveren van jachten moeten staken om aan de vraag te kunnen voldoen.

Dit is dan ook direct uw eerste voordeel want voor Jareno geldt maar één ding en dat is een tevreden klant. Om een begrip te worden hebben wij namelijk tevreden klanten nodig die aan andere jachtbezitters hun positieve ervaring over Jareno vertellen. Er bestaat immers nog steeds geen betere reclame dan mond tot mondreclame.

Ook zal Jareno te allen tijden goed met u communiceren zodat het altijd voor u en Jareno duidelijk zal zijn wat er moet gebeuren en hoe het gaat gebeuren. Tevens krijgt u van Jareno een eerlijk oordeel over hoe de werkzaamheden eruit komen te zien als deze gereed zijn. Uiteraard zullen wij streven naar het maximaal haalbare.