'Als u voor het Doe het Zelf pakket kiest, dan krijgt u een vertrouwd waterdicht gelast paneel waar u nog jarenlang plezier van heeft.'

Doe het Zelf pakket

Bent u zelf erg handig of wilt u meer geld besparen dan kunnen wij u ook helpen. Niet door los materiaal aan u te leveren met de kans dat de verbindingen gaan loslaten maar door u een paneel te leveren waar u zelf het gewenste patroon kan uitsnijden. Dit kan op 2 manieren.

De eerste is om ons een lengte en een breedte maat op te geven. Wij lassen de stroken dan voor u aan elkaar zodat er een paneel ontstaat. Vervolgens maakt u een mal en deze neemt u over op het paneel. U snijdt het gewenste patroon uit en werkt het paneel verder af.

De tweede manier is om de mal bij ons te brengen.
Wij maken het paneel dan iets overmaats maar al in de juiste vorm. De mal legt u op het paneel en neemt deze over op het paneel. U snijdt het gewenste patroon uit en werkt het paneel verder af. Op deze manier heeft u zo min mogelijk snijafval. En wat wij niet hoeven te maken, hoeft u ook niet te betalen.

Wij leveren dus geen los materiaal omdat in de praktijk is gebleken dat als men zelf de verbindingen van de stroken gaan maken dit veelal gebeurt door het maken van een lijmverbinding. De lijmverbinding is simpelweg niet blijvend sterk genoeg om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Het gevaar is dat als de verbinding loslaat er lucht en vocht onder het paneel komt. Dit kan als gevolg hebben dat het dek loslaat en er onder het dek roestvorming komt.

Als u bij ons voor het Doe het Zelf pakket kiest, dan krijgt u dus een vertrouwd waterdicht gelast paneel. Waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Heeft u interesse in het Doe het Zelf pakket? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.