'Verreweg de eenvoudigste manier om een mooi dek te krijgen is het pakken van de telefoon of het sturen van een e-mail en ons een offerte te laten maken.'

Volledig passende service

Verreweg de eenvoudigste manier om een mooi dek te krijgen is het pakken van de telefoon of het sturen van een e-mail en ons een offerte te laten maken. Als u akkoord gaat met de offerte, nemen wij het meeste werk uit uw handen.

Wij maken de sjablonen en vervolgens wordt uw dek in de werkplaats vervaardigd en tot slot wordt het aangebracht. Niets is eenvoudiger dat dit.

U hebt er zeer weinig ongemak van!

Wij hoeven maar een paar dagen op het schip te zijn om een sjabloon te maken en om het te monteren. Zodra het sjabloon klaar is zal het dek in de werkplaats gemaakt worden.
Zo kunt u blijven genieten van uw vaartuig terwijl het merendeel van het werk elders wordt gedaan.

Als u zelf een deel van het werk doen om kosten te besparen of omdat u het leuk vindt kan dat natuurlijk ook. Wij bieden u namelijk drie verschillende Service Pakketten aan.

Naast onze Full Service pakket, hebben we ook nog een Paneel Service en het Doe het zelf pakket.

Diverse patronen

Als u kiest voor een kunststof teakdek van Permateek dan kiest u ook voor een dek dat speciaal voor u wordt gemaakt. Doordat het dek volledig wordt opgebouwd uit losse stroken is het ook mogelijk om uw eigen patroon te kiezen.

Zo kunnen wij een dek maken dat er heel chique uitziet, met alle insnijdingen in het lijfhout en in het middenprofiel. Maar misschien vindt u dit wel te druk of past het niet bij de boot. Dan kunnen we het ook eenvoudiger maken, door geen insnijdingen te maken. Of het dek te maken zonder lijfhout. U kunt dus alles zelf bepalen.

Kijk in ons portfolio om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Service Pakketten

Overzicht van onze Service Pakketten

Paneel Service pakket

  • Instructies voor het maken van de mallen en het monteren van de panelen
  • U ontvangt een fotoreportage van het maken van de panelen
  • Benodigde kit en hechtmiddelen voor het monteren van de panelen
  • De benodigde gereedschappen voor het monteren van de panelen krijgt u kosteloos in bruikleen

Doe het Zelf pakket

  • Bent u zelf erg handig of wilt u meer geld besparen dan kunnen wij u ook helpen.
    Niet door los materiaal aan u te leveren met de kans dat de verbindingen gaan loslaten maar door u een paneel te leveren waar u zelf het gewenste patroon kan uitsnijden.

Heeft u interesse in één van onze Service Pakketten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.